Nuo senų senovės jau žinome, kad vanduo turi savo magiškų gydomųjų galių. Netgi mokslininkai yra atlikę mokslinius tyrimus, kaip vanduo reaguoja į garsą ir į muziką. Kuo muzika lengvesnė ir melodingesnė, tuo vandens kristalizacija gražesnė ir harmoningesnė. Tai reiškia, kad vanduo, kaip gyvas organizmas, reaguoja į išorinius dirgiklius. Iš to galime suprasti, kaip mūsų, žmogaus kūno organizmas, reaguoja į triukšmą ir į destrukcinius garsus. Tai reiškia, kad pabuvoję sunkiojo roko koncerte negalėsime pasigirti savo organizmo harmonija ir proto ramybe. Tačiau pabuvoję simfoninės muzikos koncerte, mūsų organizmo ir proto būsena bus labiau subalansuota ir harmonijos būsenoje.

Todėl mes savo stovyklose daug laiko praleidžiame prie vandens. Daug maudomės vandenyje ir vykdome daug veiklų prie nuostabios jūros. Jūra mus užburia ir nuteikia ramybei ir harmonijai su mus supančia gamta.

Kas rytą, vasaros stovykloje, einame prie jūros ir medituojame. Taip mes pasitinkame dienos pradžią. Ankstus rytas būna tiesiog pasakiškas. Jūros vanduo ramina tekant saulei ir atrodo lyg dangus su žeme susilieja. Paukščiai čiulba savo rytines giesmes o rūkas tolumoje plaukia savo keliais. Taip bunda gamta su savo gyventojais. Šis reginys kiekvieną pakeri savo magija ir pasakišku grožiu bei užburiančia ramybe. Nors kartą pabuvus anksti ryte ant jūros kranto, tai žinok, kad čia sugrįši jau kas rytą.

Dienos metu maudomės jūroje, žaidžiame, sportuojame ir deginamės. Ant jūros kranto prisigalvojame įvairiausių žaidimų, kurie būna judrūs, smagūs ir įtraukiantys visus stovyklautojus. Dar žaidžiame vandens mūšį ir visi būname džiaugsmingi, smagūs ir laimingi, kad galime vienas kitą pavaikyti su vandens purkštyne.

Komentuoti

icon-1.png

Apie Mus

Esame komanda, kuriai, visų pirma, rūpi žmogaus savijauta. O patirtis leidžia parinkti pačias efektyviausias ir įdomiausias veiklas.
icon-2.png

Biuro adresas

Lakūnų g. 24, VilniusPašto indeksas: 09108
Naujienlaiškiams

Aikido Aikikai asociacija SŪKURYS © 2024. Visos teisės saugomos.